Batterikapaciteten och skärmstorlekar kan ha bekräftats för Samsung Galaxy S10-serien

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu kan batterikapaciteten och skärmstorlekarna ha bekräftats för de kommande enheterna från Samsung! 

Av källan att döma kommer Samsung Galaxy S10 Lite få en platt 5,8 tumsskärm tillsammans med ett 3100 mAh-batteri. Galaxy S10 ser å andra sidan ut att få en välvd 6,1 tumsskärm med ett batteri på 3500 mAh medans Galaxy S10+ ser ut att få en 6,44 tumsskärm med ett 4000 mAh-batteri.

En enhet som inte är med i listan är versionen av Galaxy S10 med stöd för 5G. Den här enheten sägs få en massiv 6,66 tumsskärm tillsammans med ett maffigt batteri på 5000 mAh.

Via

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...