HTC

Då presenterar HTC sin första 5G-smartphone

Precis som många andra tillverkare kommer HTC även presentera en smartphone med stöd för 5G.

De allra flesta tillverkarna kommer troligtvis visa upp sina första smartphones med stöd för 5G. Nu står det även klart att HTC kommer visa upp sin första smartphone med stöd för 5G.

Hur som helst ser det ut som att man kommer visa upp enheten med 5G under kvartal två det här året med motiveringen att ”5G inte är moget ännu”. Vi kan därmed förvänta oss att se en 5G-smartphone från HTC senast i juni det här året.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...