Därför höjde OnePlus priset på den nyaste versionen av OnePlus 6T

I och med lanseringen av OnePlus 6T McLaren Edition så höjde OnePlus priset med ungefär 800 kronor. Här är antagligen orsaken till varför!

Jag misstänker att OnePlus gjorde det för att det inte ska bli någon prischock när OnePlus kommer släppa det nya flaggskeppet “7”. Jag misstänker att OnePlus kommande flaggskepp kommer kosta ungefär lika mycket som 6T McLaren Edition.

Jag misstänker det då saker så som design kostar en hel del att utveckla. Visst kan OnePlus ha höjt priset på OnePlus 6T McLaren Edition för att den innehåller lite förbättringar mot standardversionen av 6T, men med OnePlus mått mätt är det inte värt 800 kronor extra skulle jag säga.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...