Google

Den allvarliga buggen i Google Chrome håller på att fixas

Jag rapporterade under gårdagen om att det inte gick att öppna en ny flik som innehöll helsidesannonser. Nu verkar det som att Google är medvetna om problemet! 

Det ser nämligen ut att röra sig om en bugg som naturligtvis inte var menad. Problemet ser ut att ha med servern att göra och nu ser det ut som att Google håller på att rulla ut en uppdatering som ska fixa problemet.

Det innebär att Google upptäckte problemet fort och fixade det likaså lika fort. Precis så ska det vara!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...