Samsung

Evan Blass: det här heter den minst påkostade Samsung Galaxy S10 – enheten

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har Evan Blass sagt sitt om vad den minst påkostade Galaxy S10-mobilen kommer heta! 

Under de senaste månaderna har den minst påkostade varianten av Galaxy S10 gått under namnet Galaxy S10 Lite. Men enligt Evan Blass kommer inte den heta S10 Lite utan S10E. Det är oklart vad bokstaven ”E” står för just nu.

Samsung Galaxy S10E förväntas bland annat få en platt 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...