Samsung

Exploderande Samsung Galaxy S10 kan ha varit falskt alarm

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S10. Jag rapporterade dock att det hade inkommit rapporter om att Galaxy S10 hade exploderat. 

De rapporter som kom in där man påstod att Samsung Galaxy S10 hade överhettningsproblem med batteriet var antagligen falskt alarm. Om det inte hade varit det så hade Samsung troligtvis skjutit upp lanseringen av Galaxy S10-mobilerna.

Men som ni vet så kommer Samsung inte skjuta upp lanseringen av Galaxy S10 då Samsung kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien den 20 februari!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...