Google

Google Assistent är den mest ouppdaterade tjänsten i Sverige #åsikt

Google Assistent släpptes på svenska i augusti förra året. Det framkom tidigt att den smarta röstassistenten hade en hel del buggar som den drogs med. 

Det är inte ovanligt att nya prylar och produkter dras med buggar. Skillnaden här är att Google inte uppdaterar svenska Assistent, något som är mycket konstigt då sökjätten fortsätter att utveckla nya funktioner till den amerikanska versionen av Google Assistent medans det ser ut som att Google skiter i svenska Assistent.

Vi får hoppas det blir ändring på det i framtiden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...