Google

Hejdå Chromecast Audio!

2017 introducera Google inte bara en ny ”vanlig” Chromecast utan även en puck som var tänkt för streaming av musik vid namn Chromecast Audio. Den sistnämnde prylen verkar dock inte ha varit särskilt lyckosam. 

Det har under en längre tid ryktats om att Google skulle lägga ner Chromecast Audio. Det visade sig stämma och Google hann bara släppa en version av Chromecast Audio. Google meddelar att man lagt ner Chromecast Audio eftersom allt i princip nu finns till vanliga Chromecast.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...