Apple

Kan det här vara höstens iPhones från Apple?

I början av september kommer Apple med stor sannolikhet hålla ett event där man kommer visa upp tre nya iPhones. Nu har Ben Geskin satt ihop en bild som kan visa hur mobilerna kan komma att se ut! 

Bilden ovan som Geskin satt ihop är baserad på de rykten vi hittills haft kring den kommande trion från Apple. Vi ser att XR och XI ser ut att få dubbla kameror på baksidan medans XI Max ser ut att få tre kameror på baksidan. Precis som förra året ser det ut som att Apple kommer släppa årets XR-upplaga i ett gäng kulörer.

Det finns mycket tid för spekulerande kvar, något som kan betyda att flera nya (och annorlunda!) bilder kan komma att dyka upp på telefonerna!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...