Huawei

Kommer Huawei Mate 30 Pro se ut så här?

Huawei kommer troligtvis hålla ett event om ungefär åtta månader där man troligtvis kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro.

Av bilden och videon i den här artikeln att döma kommer Huawei Mate 30 Pro få fem kameror på baksidan tillsammans med ett hål på framsidan som rymmer den främre kameran.

När det kommer till specifikationerna sägs det att Mate 30 Pro kommer få en 6,39 tumsskärm tillsammans med antingen 8/128, 10/256 eller 10/512 GB inbyggt minne. Än så länge rör det sig bara om tidiga rykten, något som betyder att det finns tid kvar för spekulerande!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...