Samsung

Namnet för Samsung Galaxy S10 fastslaget

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu är namnet på Galaxy S10 fastslaget! 

Det har nyligen spekulerats om att Samsung Galaxy S10 kommer få namnet Galaxy S10 Edge. Nu har det däremot framkommit att enheten kommer få det korta namnet Galaxy S10. Samsung övergav Edge-namnet i och med Galaxy S8 och sedan dess har man aldrig använt namnet då vartenda flaggskepp men släppt sedan dess har varit utrustade med edge-display.

Den 20 februari smäller det! Då får vi veta vad Samsung kommer visa upp!

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...