Nu har OnePlus tagit sig vatten över huvudet #åsikt

För några månader sedan visade OnePlus upp en specialversion av OnePlus 6T. Den här varianten erbjöd bland annat 10 GB RAM och snabbare laddning jämfört med vanliga 6T. 

Nu ser det ut som att OnePlus 6T McLaren Edition är slut överallt. Det innebär att telefonen fanns ute på marknaden i lite mer än en månad innan den tog slut. Detta tycker jag är synd då det antagligen är flera som inte hann få tag på den som ville ha den.

Å andra sidan kan det vara smart av OnePlus då det lär vara ännu fler hungriga inför släppet av nästa specialversion. Men som det ser ut just nu anser jag att OnePlus tagit sig vatten över huvudet genom att inte släppa fler exemplar av 6T McLaren Edition.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...