Samsung

Ny video visar hur liten Samsung Galaxy S10 kommer vara!

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien tillsammans med Galaxy F1.

Nu har Ice Universe lagt upp en ny video på sin YouTube-kanal där han visar hur små yttermått Galaxy S10 kommer få mot sina föregångare. Det är minst sagt imponerande med tanke på att mobilen troligtvis kommer få en större skärm än Galaxy S9 men samtidigt vara markant mindre sett till storleken.

Hela videon kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...