OnePlus

OnePlus 5 och 5T erhåller Oxygen OS 9.0.2

OnePlus har under dagen börjar skicka ut den nya uppdateringen Oxygen OS 9.0.2 till mobilerna OnePlus 5 och 5T. Uppdateringen innehåller en stor buggfix!

I och med Oxygen OS 9.0.1 var det en hel del som rapporterade om att Wi-Fi slutade fungera när man öppnade appar som man hade laddat ner från Google Play. I den nyaste versionen av Oxygen OS ska det här problemet ha åtgärdats.

Utöver det ska de fysiska navigeringensknapparna blivit bättre. OnePlus har även skickat med generella buggfixar!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...