Sony

Rykte: ingen Xperia XZ4 Conpact under MWC nästa månad

Det har ryktats om att Sony kommer hålla ett event nästa månad där man kommer visa upp de nya mobilerna Xperia XZ4 och XZ4 Conpact.

Nu sägs det att Sony inte kommer presentera Xperia XZ4 Conpact på MWC-mässan nästa månad utan att företaget enbart kommer fokusera på det nya flaggskeppet Xperia XZ4.

Det nämns inte när Sony kan komma att presentera Xperia XZ4 Compact, men jag misstänker att Sony kan komma att hoppa XZ4 Compact för att istället satsa på XZ5 Compact under nästa år, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...