Samsung

Rykte: Samsung Galaxy S10 har skrotats i rött

När Apple presenterade iPhone XR visade man upp enheten i ett gäng olika kulörer. Samsung kan ju inte vara sämre och därför sägs det att Galaxy S10 kommer bli tillgänglig i en drös kulörer! 

Samsung har sedan några år tillbaka släppt sina flaggskepp i rött några månader efter att de ursprungliga versionerna av mobilerna presenterats. Nu sägs det däremot att Samsung inte kommer visa upp någon Galaxy S10 i rött. Detta tycker jag givetvis är mycket tråkigt eftersom att rött är en riktigt snygg färg på mobiler.

Det återstår att se om uppgiften stämmer. Personligen hoppas jag som sagt inte att det stämmer!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...