HMD Global Nokia

Så går det till när en enhet från Nokia uppdateras!

HMD Global har nyligen släppt en bild där man väljer att visa upp hur det ser ut när man uppdaterar en mobil med en ny version av Android.

Först och främst är det upp till chipptillverkarna att ge klartecken på om enheten har tillgång till ny programvara. Efter det börjar HMD processen med att testa den nya mjukvaran internt i företagets medans det sista steget är att att man låter sina beta-testare testa uppdateringen innan den slutliga versionen av Android går ut till slutkonsumenten.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...