Microsoft

Är det här Microsoft Andromeda?

Featured Video Play Icon

Det sägs att Microsoft kommer hålla ett event det här året där man kan komma att visa upp det nya flaggskeppet Andromeda. Nu har en konceptvideo skapats av enheten! 

Av videon ovan att döma kommer Microsoft Andomeda kunna vikas på mitten. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få totalt tre skärmar samt att den kommer få ett hörlursuttag tillsammans med en USB Type C-kontakt för laddning.

Det är oklart när och om Microsoft kommer presentera Andromeda! Det återstår helt enkelt att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...