OnePlus

Baserat på bilden: så stor skärm tror jag att OnePlus 7 kommer få

Under dagen har en förmodad bild läckt ut på OnePlus kommande flaggskepp ”7”. Så stor skärm tror jag att OnePlus 7 kommer få!

Det här baserar jag på bilden ovan. Det ser ut som att OnePlus 7 kommer bli en större enhet jämfört med OnePlus 6T. Jag tror därför att OnePlus 7 kan komma att få en skärmstorlek på 6,6″. Precis som tidigare kommer OnePlus troligtvis satsa på Full HD+- upplösning tillsammans med en OLED-panel.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...