Google

Chromecast borde snacka vid uppstart #åsikt

Något jag gillar skarpt med Google Home-högtalarna är att de pratar när man startar upp dom.

Detta är även en funktion jag tror skulle passa för Chromecast. Just nu kommer det upp instruktioner på skärmen om hur du ska göra för att komma igång med din Chromecast, men det skulle vara smidigt om enheten kunde prata med dig också.

Det bästa skulle däremot vara om man kunde ställa in vilket läge man vill att Chromecast ska instruera på för att man ska komma igång med Chromecast.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...