Huawei

Det kan bli för mycket för Huawei #spekulation

Huawei är ett företag som haft det svårt den senaste tiden då folk från företaget till höger och vänster har gripits. Jag hoppas inte det blir för mycket för Huawei bara!

Utöver att folk från Huawei gripits ute i världen så har Google även funderat på att börja ta betalt för Android. Det spekuleras dessutom om att Google bara kommer ta betalt av kinesiska tillverkare när det kommer till Android.

Det kan ju hända att Huawei kommer tappa sin license för Android, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...