OnePlus

En bättre bild på hur OnePlus 7 kan komma att se ut!

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har Ben Geskin skapat en ny bild baserat på dagens läckta bild som kan visa hur OnePlus 7 kommer att se ut. Av bilden att döma kommer OnePlus 7 få en övre del som kommer kunna fällas ut, precis som OPPO Find X fått.

Det innebär att det lilla facket fälls upp vid behov. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en liten kant under displayen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...