Google

Ersättare kan vara på ingång till Chromecast

Under natten framkom det att Google kommer skrota Chromecast Audio. Men hur ser det egentligen ut med vanliga Chromecast från sökjätten? 

Jag misstänker att Google  kan komma att fasa ut Chromecast i framtiden för att istället satsa på något nytt och innovativt. Som jag skrivit tidigare tror jag exempelvis inte att det är omöjligt att Google kommer ersätta Chromecast med Android TV i framtiden, men det återstår givetvis att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...