Google

Google Assistent-ikon dyker upp på Google i mobilen

Google har under dagen börjat skicka ut en ny funktion till sin sökmotor. Det rör sig specifikt om en funktion till mobilen som gör Google Assistent mer lättåtkomlig! 

På mobilens startsida för Google finns nu en Google Assistent-ikon som gör det enklare att komma åt den smarta röstassistenten. När du trycker på ikonen så kommer Google Assistent fram. Enligt källan fungerar funktionen endast på företagets egna mobiler. Detta kan jag bekräfta inte stämmer då ikonen bland annat dyker upp på Galaxy Note 8 och Huawei Mate 20 Pro.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...