Apple

iPhone 11 sägs få förbättrad Face ID

I början av september kommer Apple troligtvis hålla ett event där man kommer visa upp höstens nya iPhones. Redan nu har det börjat spekuleras om vad telefonerna kan komma att erbjuda!

Enligt nya uppgifter kommer höstens iPhone 11 att erbjuda Wi-Fi 6. Om det stämmer innebär det att telefonen kommer bli 40% snabbare jämfört med sin föregångare när det kommer till hastigheten på Wi-Fi.

Det skulle således bland annat innebära att iPhone 11 bland annat kan komma att få snabbare FaceID, något som skulle vara grymt!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...