Huawei

Just nu: Huawei blockerar Launchers i EMUI 9

Många kinesiska tillverkare har inte haft det lätt när det kommer till launchers så som Nova Launcher. Nu har Huawei tagit ”det förbjudna steget”.

Huawei har nyligen meddelat att man kommer blockera launchers i EMUI 9. Det innebär att man inte kommer kunna installera Nova Launcher för att nämna ett exempel.

Huawei säger att man tagit bort möjligheten att installera tredjepartslaunchers ”för att många kunder klagat på att det uppstått mycket problem” och att det såldes är dags att ta bort möjligheten att installera launchers från Google Play. Hur fan tänker ni Huawei? Ni kommer förlora mängder kunder på detta dumma beslut!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...