OnePlus

Kan det här vara OnePlus 7 i grönt?

Om några månader kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har en ny bild skapats som kan visa hur enheten kommer se ut. Av bilden att döma kommer OnePlus 7 få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. På framsidan ser det ut som att mobilen kommer få ett hål för kameran.

Som jag även nämnt ser det ut som att mobilen kan komma att bli tillgänglig i grönt. När det kommer till specifikationer sägs det att OnePlus 7 kommer få en 6,5 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 855.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...