OnePlus

Kommer OnePlus 6T släppas i flera specialupplagor?

När det kommer till OnePlus 6T så har företaget släppt två specialversioner av det nyaste flaggskeppet. Kommer de släppa flera specialvarianter av 6T?

När man släppte OnePlus 6 så släppte man telefonen i en specialvarianter med en röd baksida med en ram i rött. Om man jämför med OnePlus 5T som släpptes i tre olika specialversioner. En variant i vitt, en Star Wars-version samt en Lava Red-version av mobilen.

Det är således möjligt att 6T kommer släppas i en ny specialversion inom kort. Men det återstår givetvis att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...