OnePlus

Med den här designen kommer OnePlus 7 bli…svindyr

Under dagen har en bild läckt ut på OnePlus 7. En bild som sedan gjordes om av Ben Geskin som visar hur OnePlus 7 kan komma att se ut som färdig produkt.

Om OnePlus 7 kommer få en slutdesign som på bilden ovan så kommer den bli betydligt dyrare jämfört med OnePlus 6T. En telefon som redan har en design med en sådan modul är OPPO Find X. Den här enheten fick jag betala 9000 kronor för i Thailand. Jag vågar knappt tänka på vad den skulle ha kostat i Sverige.

Om OnePlus 7 ser ut sådär kommer enheten troligtvis bli svindyr. Men det finns även en chans att det är företagets kommande 5G-mobil som fastnat på bild och således inte OnePlus 7. Men det visar sig!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...