Samsung

Ny bild läcker ut på Samsung Galaxy S10 – serien

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där man kommer visa upp den nya Galaxy S10 – serien. Nu har ännu en bild läckt ut på den nya serien från Samsung!

Av bilden ovan att döma kommer både Galaxy S10 och S10+ få fingeravtrycksläsaren i displayen. Det kan jämföras med Galaxy S10 Lite som inte ser ut att få läsaren placerad i displayen. Utöver det ser vi enheternas batterikapacitet samt hur stora skärmar enheterna kommer få.

Utöver det ser det ut som att Galaxy S10 Lite kommer bli tillgänglig i gult, något som Galaxy S10 och S10+ inte ser ut att bli.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...