Samsung

Nya uppgiften: det här heter den billigaste versionen av Samsung Galaxy S10

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Något som diskuterats mycket den senaste tiden är vad den billigaste Galaxy S10-varianten kommer kallas. Det spekulerades först om att den skulle heta Galaxy S10 Lite. Numera sägs det att mobilen kommer heta Galaxy S10E.

Men enligt dagens uppgift kommer den billigaste enheten i Galaxy S10-serien trots allt heta Galaxy S10 Lite, något jag tycker låter som det mest logiska.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...