Qualcomm

Qualcomm fortsätter att stå fast vid att dom har rätt

Qualcomm är just nu inne i en twist mot Apple. Självklart tycker Qualcomm att de har rätt i det dom påstår!

Som jag förklarat tidigare så vill inte tillverkarna längre betala en viss procent gör varje såld enhet med en processor från Qualcomm i. Qualcomm menar ni att chippet är så mycket mer än bara ett chipp och att man därför fortfarande vill få en viss procent för varje såld enhet.

Det återstår att se vad som händer!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...