Apple

Rykte: nu har Apple AirPower börjat tillverkas

Apple visade upp den stora laddplattan AirPower i samband med uppvisningen av iPhone X. Den stora laddplattan har däremot blivit grovt försenad. 

Det var egentligen tänkt att Apple skulle släppa AirPower under början av 2018 men nu är vi i början av 2019 och Apple har ännu inte släppt AirPower. Nu påstår en källa (via Teknikveckan) att de företaget som skaq tillverka AirPower till Apple har dragit igång produktionen av den smarta laddplattan.

Detta innebär att AirPower förhoppningsvis snart finns att köpa i butik!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...