OnePlus

Rykte: OnePlus 7 får stöd för 5G

I mitten av det här året kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har systerföretaget OPPO anslutit sig till ett program för trådlös laddning. I och med detta har det börjat spekuleras om att inte bara OPPO:s mobiler utan även OnePlus mobiler kan komma att få stöd för trådlös laddning i framtiden. Å andra sidan skulle det inte förvåna mig om OnePlus enbart fortsätter satsa på Dash Charge med tanke på att den nya tekniken för att ladda smartphones är oerhört snabb.

Det spekuleras om att både OnePlus 7 och OnePlus 5G kommer få stöd för trådlös laddning. Jag känner mig däremot tveksam till uppgifterna.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...