Samsung

Rykte: Samsung Galaxy S10 kommer få LPDDR5-RAM

För drygt en vecka sedan släppte jag en artikel där jag skrev om att Sonys kommande flaggskepp Xperia XZ4 troligtvis kommer få LPDDR5-RAM. 

Nu har det inkommit uppgifter om att Xperia XZ4 troligtvis inte kommer vara den enda enheten som kommer få LPDDR5-RAM. Det ser nämligen ut som att samtliga telefoner i Galaxy S10-serien kommer vara utrustade med den nya, snabbare RAM-typen. Förhoppningsvis innebär det att Galaxy S10 kommer bli snabbare mellan att skifta mellan olika program jämfört med föregångaren Galaxy S9.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...