Samsung börjar uppdatera Galaxy Note 9 till Android 9 Pie

Det var egentligen tänkt att Samsung skulle börja skicka ut Android 9 Pie till Galaxy Note 9 under februari-månad. Nu ser det däremot ut som att Samsung börjat skicka ut uppdateringen tidigare än väntat! 

Samsung började rulla ut Android 9 Pie till Galaxy S9 och S9+ under december förra året. Nu har Samsung börjat skicka ut Android 9 Pie till flaggskeppet Galaxy Note 9. Uppdateringen har än så länge bara nått Galaxy Note 9-enheter som köpts i Dubai. Det kommer således antagligen dröja några veckor innan svenska exemplar av Galaxy Note 9 uppdateras till Android 9 Pie.

Uppdateringen av Android 9 Pie till Galaxy Note 9 för med sig bland annat en ännu bättre batteritid jämfört med vad telefonen erbjuder med Oreo installerat.

Via

 

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...