Samsung

Samsung börjar uppdatera Galaxy Note 9 till Android 9 Pie

Det var egentligen tänkt att Samsung skulle börja skicka ut Android 9 Pie till Galaxy Note 9 under februari-månad. Nu ser det däremot ut som att Samsung börjat skicka ut uppdateringen tidigare än väntat! 

Samsung började rulla ut Android 9 Pie till Galaxy S9 och S9+ under december förra året. Nu har Samsung börjat skicka ut Android 9 Pie till flaggskeppet Galaxy Note 9. Uppdateringen har än så länge bara nått Galaxy Note 9-enheter som köpts i Dubai. Det kommer således antagligen dröja några veckor innan svenska exemplar av Galaxy Note 9 uppdateras till Android 9 Pie.

Uppdateringen av Android 9 Pie till Galaxy Note 9 för med sig bland annat en ännu bättre batteritid jämfört med vad telefonen erbjuder med Oreo installerat.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...