Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer få kamerahålet placerat på den högra långsidan

Om ungefär fem veckor kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones.

Ni har en video släppts där man visar att bilden som nyligen läckte ut på Galaxy S10 visar (om man mixtrar lite med bilden) att enheten kommer få ett kamerahål placerat på den högra sidan. Det betyder att Galaxy S10 inte kommer få hålet för kameran på den vänstra långsidan som det spekulerats om tidigare.

Hela videon kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...