Xiaomi

Xiaomi ser en ljus framtid med 5G

Just nu går försäljningen av smartphones i Kina riktigt segt. Xiaomi tror däremot det kommer bli ändring på det framöver!

Xiaomi:s CEO Lei Jun har nyligen avslöjat att han tror att företagets smartphones kommer få en rejäl boost i försäljning när Kina börjat rulla ut 5G-nät i landet. Han tycker att smartphoneförsäljningen står väldigt Still just nu i landet men tror att det kommer bli ändring på det om bara några månader.

Xiaomi kommer med största sannolikhet presentera en 5G-kompatibel smartphone under första kvartalet det här året!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...