Google

Bättre upplösning skulle vara allt för en ny Chromecast

Google kommer troligtvis hålla ett event i september där man kommer visa upp en ny generations Chromecast. Det kommer antagligen handla om fjärde generationens Chromecast.

Jag misstänker att bättre upplösning kommer vara allt som kommer ha förbättrats i och med höstens nya Chromecast. Jag misstänker i sådana fall att höstens Chromecast kan komma att få WQHD-upplösning. Men det är möjligt att Google endast kommer välja att förändra designen på höstens Chromecast. Det återstår helt enkelt att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...