Samsung

Beskedet: bästa versionen av Samsung Galaxy S10 kommer med 12 GB RAM!

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har det avslöjats hur mycket RAM och internminne alla mobiler i Galaxy S10-serien kommer få! 

Det framkommer att Samsung Galaxy S10 Lite kommer komma med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Om vi går över till Galaxy S10 ser det ut som att den här mobilen kommer med antingen 6/128 eller 6/128 GB inbyggt minne. Galaxy S10+ sägs istället komma med 8 GB RAM och 512 GB inbyggt minne.

Sist men inte minst sägs det att Samsungs kommande 5G-smartphone kommer bli tillgänglig med 8/256, 8/512 eller en variant med 12 GB RAM och 1024 GB inbyggt minne.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...