Samsung

Den bästa varianten av Samsung Galaxy S10 sägs endast komma till Verizon

Samsung kommer hålla ett event den 20 februari där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Nu sägs det att den bästa versionen av Samsung Galaxy S10 endast kommer till Verizon de första inledande månaderna. Om det stämmer innebär det att modellen med 12 GB RAM och 1 terabyte inbyggt minne kommer bli högst begränsad. Det sägs att den bästa versionen av Galaxy S10 kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med två kameror på framsidan.

Det återstår däremot att se vad som händer!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...