Den omvända trådlösa laddningen i Huawei Mate 20 Pro är inte bra

En funktion som är unik till en viss enhet idag, Huawei Mate 20 Pro, är trådlös omvänd laddning. Den här funktionen skulle enligt Huawei inte vara en gimmick. 

Jag håller inte med Huawei om det. Jag tycker den trådlösa omvända laddningen känns väldigt mycket som en gimmick. Det tycker jag för att Mate 20 Pro verkligen inte laddar andra enheter fort om man lägger dessa på Mate 20 Pro:s baksida.

Den trådlösa omvända laddningen känns således som en mycket stor gimmick och enligt mig är det en funktion som Huawei skulle kunnat hoppa att utrusta Mate 20 Pro. Å andra sidan är det bra med nytänk och det är bara att hoppas att den här funktionen kommer bli bättre i framtiden!

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...