OnePlus

Det är tveksamt om OnePlus prioriterar rätt #åsikt

De senaste åren har OnePlus alltid släppt en eller flera olika specialupplagor av sina mobiler. Men frågan är; prioriterar OnePlus verkligen rätt? 

Som jag skrev i inledningen handlar det om specialupplagor av olika flaggskepp som OnePlus släppt. Dessa specialvarianter brukar inte finns i lager speciellt länge innan de försvunnit ut ur sortimentet igen.

Jag rapporterade bland annat om att 6T McLaren Edition var mycket begränsad och att enheten tog slut på 19 dagar. Den här enheten var verkligen speciell då allt ifrån lådan som enheten kom i till komponenterna i enheten skilde sig en hel del från vad den vanliga varianten av telefonen hade att erbjuda.

Däremot släppte OnePlus även en rosa version av mobilen där det enda som skilde sig från den vanliga 6T var färgen. Den här modellen kallade företaget även för Special Edition. Jag tycker det känns tråkigt att OnePlus ofta släpper så få exemplar av varje Special Edition och jag hoppas man kan förbättra detta i framtiden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...