OnePlus

Efter bilderna: så dyr blir OnePlus 7

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i maj om några månader där man troligtvis kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Om mobilen kommer se ut som på den bild som läckt tidigare så misstänker jag att OnePlus 7 kommer bli svindyr. OnePlus brukar vara duktiga på att hålla nere priset på sina produkter, och jag tror inte att OnePlus 7 kommer vara något undantag.

Jag misstänker att OnePlus 7 kommer kosta från 7990 kronor när den släpps i mitten av 2019. Däremot är det mycket osäkert om den kommer se ut som på bilden ovan, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...