Google

Google Chrome behöver verkligen förbättras på en punkt…

Google Chrome är i mångt och mycket den bästa webbläsaren jag använt. Det finns däremot en grej jag skulle önska att Google tog sig tid att fixa! 

Jag använder Google Chrome som min primära webbläsare på både mobilen och surfplattan. Trots att Chrome är en bra webbläsare så tycker jag att även den här webbläsaren skulle kunna bli bättre!

I det här fallet skulle det vara toppen om Google kunde släppa en ny uppdatering av Chrome som innehåller en liten ”stäng alla” knapp för alla flikar som man kan tänkas ha öppet i webbläsaren. Det skulle inte förvåna mig om Google jobbar på just den här funktionen.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...