Google

Google Play får en ny funktion – visar hur mycket lagring du har kvar

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Play Store innehållande en ny funktion som många säkert kommer gilla!

Den nyaste funktionen till Google Play gör det möjligt att se hur mycket minne du har kvar att nyttja för Google Play innan det är slut. När det är slut ger Google även möjligheten att köpa mer minne för att kunna köpa mer innehåll i Google Play.

Den nya versionen av Google Play Store rullas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...