Samsung

Hoppas Samsung Galaxy S10 får snabb omvänd laddning

När Huawei presenterade det nuvarande flaggskeppet Mate 20 Pro så pratade man gott om den trådlösa omvända laddningen som telefonen fått inbyggt. Det är bara en liten grej jag stör mig på… 

Den här lilla saken är att den omvända trådlösa laddningen som är inbyggd i Huawei Mate 20 Pro laddar mycket långsamt. Det sägs att Samsung Galaxy S10 kommer få samma typ av funktion som Mate 20 Pro erbjuder. Däremot hoppas jag att Samsung förbättrat funktionen genom att det förhoppningsvis kommer vara lite mer kräm i Galaxy S10 gällande den enhet telefonen ska ladda.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...