Huawei

Huawei fortsätter sin 5G-resa i Kanada

För drygt en månad sedan greps Huawei:s finanschef i Kanada. Sedan hon släpptes har många länder frågat sig; är det smart att använda Huawei som leverantör? 

Vi vet sedan att USA och Japan försöker utesluta Huawei helt och hållet. Det ser däremot ut som att Kanada har fortsatt förtroende för den kinesiska tillverkaren då Huawei kommer få bygga en del av 5G-nätet i Kina.

Det återstår att se hur det blir med den saken i Sverige då det ryktas om att Sverige kan komma att stänga ute Huawei från att vara en del av 5G-nätet i landet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...