Huawei

Huawei kan bli av med sitt tillstånd i Polen

Huawei är ett företag som har det oerhört tufft just nu. För några dagar sedan rapporterade jag om att Norge och Sverige funderar på att stänga ute Huawei när det kommer till 5G. 

Efter gripandet av två anställda för Huawei i Polen funderar nu landet på att utesluta Huawei helt och hållet. Det innebär att företaget inte längre skulle få tillstånd till att sälja sina telefoner, plattor och routrar i landet. Men man skulle givetvis inte heller få vara med och bygga 5G-nätet i landet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...