Huawei måste bli bättre på att bedöma hur lång tid det ska ta och uppdatera en produkt

Huawei meddelade för ungefär två månader sedan att man hade börjat uppdatera 2017 och 2018 års flaggskepp till Android 9 Pie med gränssnittet EMUI 9.

Faktum var dock att Huawei började skicka ut Android 9 Pie tillsammans med gränssnittet EMUI 9 till P20, P20 Pro och Mate 10 Pro för bara några dagar sedan. Snackia om att Huawei inte hade koll på när de skulle börja uppdatera sina enheter till Android 9 Pie.

Nu var det säkert så att Huawei var redo att skicka ut uppdateringen på utlovat datum men att man stötte på problem i form av en bugg när man skulle skicka ut uppdateringen. Det jag skulle ha gjort då är att meddela mina kunder varför jag inte börjat skicka ut uppdateringen som planerat, något Huawei inte gjort. Detta är något som gör att flera tappar förtroendet för Huawei, tror jag.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...